KETAM AJAR ANAK BERJALAN

Semalam masa aku ngan Mel on the way ke klas, aku lalu jalan Genting Setapak , pastu lalu bulatan Pahang nak ke Jln Tun Razak... Masa nak belok ke kiri, ada satu keta Waja Putih ada tulisan besar "PXXXX" warna biru...

Jalan slow je.. pastu jap ke kiri, jap ke kanan... Macam lais!!!! Mel pon slow kan keta... Ada can dia cilok lah... Wah!!!! Ada 2 ekor "mangkuk" dalam keta tu, pakai uniform..

Muka dah lah x boleh blah,,, tersengeh macam KERANG BUSUK.., pastu yang drive tu tengah main henpon.. hantar msg barangkali.. Seat belt pon x pakai...

Cinabeng.....!!!!!! Pastu bila kitorang tengok kan, dia gelak2.... Celaka!!!

Mentang2 pakai uniform, naik keta P tu boleh buat sewenang2 nya?!!!!

Camne lah org awam ni nak patuh undang2 kalau depa pon langgar undang2... ??
Ketam sungguh diorg ni.. !!!

Comments

Popular posts from this blog

2017

TANCUM

MENCIK MERECIK!