Saturday, April 30, 2011

DI SAAT AKU MENCINTAIMU


Di saat aku mencintaimu
-----------------------------------

Mengapa kau pergi (2x)
Di saat aku mulai mencintaimu
Berharap engkau jadi kekasih hatiku
Malah kau pergi jauh dari hidupku

Menyendiri lagi (2x)
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku ingin kan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
AKU SANGAT MENCINTAI DIRIMU

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
AKU SANGAT MENCINTA

Menyendiri lagi (2x)
Di saat kau tinggalkan diri ku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku ingin kan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
AKU SANGAT MENCINTAI DIRIMU

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
AKU SANGAT MENCINTA

SEMOGA ENGKAU KAN MENGERTI
TENTANG PERASAAN INI
MAAF, KU TELAH TERBUAI 
AKAN INDAHNYA CINTA
MAAF, SUNGGUH KU TAK BISA
UNTUK KEMBALI PADAMU
MAAF KU TELAH TERBUAI
AKAN INDAHNYA CINTA

Aku ingin kan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
AKU SANGAT MENCINTA....... 


p/s : lagu ni gila sedih....mak tersentuh sungguh noks....layanzzzzzz....
Ok, yang ni memang over sbb mak dah terfeeling plak dengan JACOB!! ahaks...

Thursday, April 28, 2011

JACOB LAGI

Syok weh dapat download pic JACOB....mau aku print pastu gantung kat bilik nih.... Mau pulak membebel En. Suami.. heheheheee

macho sangat!!!!!

Berkali-kali aku jatuh cinta sama lo JACOB!!!!!



p/s : Giler ke aku?!! x kesah lah....

Hehehe.. JACOB lagi

Owh, just want to share.. saya sgt suka sebab semalam dapat tengok JACOB sekali lagi.. hanya JACOB...!!! Best giler... *wink*..

Aidah & Zetty tak yah citer kat En. Janggut Sejemput plak yer.....hehehee.. tengah rindu si janggut sejemput tu skali bukak tv ada JACOB.. best kan... cuci mata.. terus masuk dalam mimpi.. heheheh

Tu jer...

Wednesday, April 27, 2011

Dah lah x hensem, perangai huduh....

Ok, kali ni nak meluahkan rasa x puas hati aku untuk mamat BODOH yang selekeh dan pengotor... Semalam aku pergi makan BIHUN SUP feveret aku kat CHOICE.. dengan En. Suami aku lah, of coz.. Masa dalam perjalanan ke sana dah ada satu benda x berapa baik jadi.. Kitorang hampir2 eksiden sebab En. Suami bawak kenderaan di lorong yang salah. Actually salah ni salah kitorang and keta yang hampir dilanggar tu jugak lah.. Tapi nasib menyebelahi kitorang, sempat brek... tak lah berlanggar.. Kalau eksiden lagi sumpah aku tak mahu dah naik keta dengan En. Suami lagi.. Dan of coz, laluan Setapak-Wangsa Maju-Jalan Genting Kelang akan jadi laluan HARAM buat aku.. hehehehe

Tu satu hal lah kan, sampai je kat CHOICE tu, dapat parking terus.. orang memang ramai malam tu tapi nasib baik sekali lagi senang dapat parking, kalau tak susah jugak nak dapat parking... cari punya cari tempat duduk dalam CHOICE tu dapat lah satu meja ni.. Nasib baik lagi...

Meja kitorang ni meja panjang .. 3 meja yang dirapatkan jadi satu meja panjang.. Standardlah mamak kan... Hujung belah kanan ada 3 lelaki dan seorang perempuan. meja tengah tu kosong dan hujung belah kiri ialah kitorang.. Masa aku nak duduk tu aku sempatlah jeling ke arah group kat hujung meja tu. Ada sorang mamat ni tengah tonyoh hidung dia dengan tisu.. Selsema... Depan dia ada selonggok tisu mamak yang dia dah guna untuk kesat hingus dia gamaknya... Masa ni aku dah rasa nasib tak berapa nak baik dah ...


Masa kitorang dah nak start makan, aku ada dengar bunyi yang sangat tak best, bila aku toleh kat budak laki tu dia tengah hembus hingus dia kelaur dengan sekuat hati.. Siut!!! Kembang tekak aku...... Tak reti hormat langsung orang2 sekeliling yang tengah makan... Cilaka!!! Aku terus letakkan balik sudu yang penuh dengan bihun sedap yang hampir nak masuk mulut aku tadi... VAVI lah dia!!!

Bila aku jeling kat dia, pompuan eh silap.. betina yg sekor ada dlm group tu yg sebuk jegilkan mata kat aku.. Aku rasa awek dia kot.... Bodoh lah betina tuh, selekeh kot bf ko tuh!!!!

Aku cool kan diri sendiri supaya x jadi pergaduhan kat depan rezeki... Tak lama lepas tu jantan bodoh ni punya member datang bawak tisu lagi, dan dia apa lagi, dengan pantasnya sambar dan buang hingus lagi.. SIAL!!!.. Bila aku tengok kat dia, sekali lagi betina gampang tu jegilkan mata kat aku.. Ingat dia besar lagi dari aku, aku nak takot lah.. setakat mata je lagi besar dari mata aku, boleh blah lah.....!!!! Masa ni memang nasib dah tak baik dah!!! Hampes!!!

Aku rasa kalau lama lagi aku dok situ memang la aku siram sup aku tu kat jantan bodoh tu, so aku sound dia sekali and kitorang pindah gi meja lain.. Yang aku pelik tuh, camne lah En. Suami ku boleh layan sup tulang dia... Eiii..... jelehi.....(<---- bahasa jawa.. hehehe)

Lepas aku sound jantan bodoh tu, dia cuma jeling selamba kat aku and terus dengan gigih keluarkan saki baki hingus dia tuh.. Yang macam sial betina gampang dia tuh... Nak marah aku pulak.. Aku ni dah cukup bersopan sound jantan dia tuh soh gi buang kat toilet.. Lebih plak betina tuh.. geram betul aku.... Lepas aku pindah meja tuh, akak kat sebelah meja aku tu plak busy body tanya aku kenapa.. Dah lah aku tengah hangin....Nasib baik lah lepas aku citer dia pon rasa benda yang sama cam aku. Dia pon rupanya perasan dari tadi yang budak laki tu aksik buang hingus jer....

Masa si bodoh dan betina tu blah dari CHOICE aku tengok mamak yang kemas meja tu pon geleng kepala.. Pastu nak buang tisu2 yang dia pakai tu pon kuis pakai belakang gelas.. Anak sapalah jantan bodoh tuh!!! Mak bapak ko tak ajar ke pasal adab sopan nih?!!!!  

Bodoh kan jantan tu.. aku rasa dah berbakul aku maki hamun jantan tu plus betina gorilla dia semalam... Hari ni aku sambung lagik.. Hehehehee.. Tapi memang la, x bermoral orang2 macam tu.. Nak buang hingus yang selori tu gi lah toilet.. Ko ingat restoran tu kau punya ker..? Kalau lah ia, memang larik lah semua pelanggan ko.. BODOH!!!!

So x salah kan aku gunakan phrase kejian tu ... " Dasar tak hensem,, perangai bagi hensem lah.. "PENGOTOR!!!!!!

September 2018

Yeah..berakhirlah sudah cuti-cuti berangkai bulan September ni... Syok sungguh bercuti sampai rasa nk cuti terus dari bekerja.. Hehehehehe ...