Nak Sekolah Balik!!!

Bila baca post Adi sungguh tetiba rasa nk balik zaman sekolah... Nak masuk sekolah balik memnag dah tak boleh lah kan.. Yang boleh sekarang ni sambung blaja lah...Tapi kat mana? Nak buat part time ke full time? Bingung...

Last year dah riki2 jugak lah dengan Adi.. tapi lps tu kami sama-sama terus diam... hehehheeeeee..ada lah yg menghalang tu kan.... Tapi Adi pon dah mengejas aku balik untuk sambung blaja.. Mesti sambung!!!

Jadi skang INDOT, sila pasikan niat untuk sambung blaja itu terlaksana... Mula cari tpt blaja skang!!!!!!

P/s : Adik, jomlah kita start skang....

Comments

  1. bestnya. aku ni niat je nk sambung. tp ntah bila nk terlaksana tuh. tsk..

    ReplyDelete
  2. adim : hampeh lah ko...
    hajar : moh lah ja, kita laksanakan.. sblm ko tmtkan zmn bujang n sblm aku ada bb.. heheheee

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

2017

TANCUM

MENCIK MERECIK!