Posts

Showing posts from March, 2010

Sambung menulis...

1. Pertamanya, aku relief sbb dapat tulis kat blog...setelah sekian lama aku bersekongkol dengan kemalasan aku...heheheheee... (maknanya sedikit rasa malas itu dah hilang..)

2. Sedikit masa dulu aku hampir hilang org yg rapat dgn aku... Tapi baru2 ni alhamdulilah, aku dpt jumpa dia balik...Walaupun perasaan itu x seperti dlu, aku tau dia tak lupakan aku dan aku x puas hati sebab ada benda yang dia nk bagitau aku, x terbagitau... Bila nk jumpa dia lagi?!!!

3. My friends ramai yang dh setel down... Good for them, tapi aku sedih sbb x dapat gi kenduri Pekji. :), Nak buek camno kan...hubby ku demam.... Jeles aku tengok gambar diorg yg ada kat sana...hermmm.. Untuk yang belom lagi, cepat2 lah...

4. Last week, ofis baru dh start operation, so last saturday semua orang kena dtg angkat file... Aku n convey dept stay, so kitorg cuma letakkan file yg pindah ni atas troli saja... ye lah kan, opis yang tinggal pon nk kena kemas jugak kan?! Lepas dh kemas semua, rupanya yg tinggal cuma tinggal 3 j…