Posts

Showing posts from March, 2011

Kisah dan Lagu

P/s : Ini ialah siaran tertunda yer.. sebab mak datang masa tengah feeling update blog...  :)

Melayan blues di pagi hari adalah sesuatu yang agak menarik untuk di lakukan. Oppss.. jangan salah faham yer, ke'blues'an  aku pepagi ni bukan sebab En. Suami tiada yer, tapi kerana teringat kisah-kisah dahulu.. Dari zaman aku kenal rasa CINTA sampailah aku jumpa CHENTA hatiku, which is JACOB... hehehehe..

Aku tengah Google nak cari lirik lagu, then terjumpa "lagu-lagu" aku dulu.. Maksudnya lagu-lagu yang orang pernah bagi kat aku lah. Ye lah kan, dulu masa zaman aku sekolah, budak2 lelaki ni suka bagi surat cinta lagi. Masa tu aku rasa tak dak lagi lah guna-guna email ni semua. Makanya dalam surat tu yang sarat dengan kata-kata cinta dan dan bedak wangi..(hehehe) mesti diorang akan bagi satu lagu .. Kiranya meluahkan perasaan dengan lagu jugak ah...

Aku pernah dapat lagu "TO BE WITH YOU" , "PLEASE FORGIVE ME", "SWEET CHILD OF MINE", "KAU …