Posts

Showing posts from 2015

MUHASABAH

Image
Wohooo.. hari ni MOnday Blues... malas sangat nak mengadap file dan kerja2 yang melambak. Aku lapangkan sedikit masa dan rasa malas aku tu untuk meng-update blog aku ni.. Sawang dah nampak dah kak oii..

Kata mak. musibah tak terduga yang menimpa kita tu adalah ujian dan testing dari Allah untuk kita. Mungkin sebab kita lupa pada Dia dan Dia rindu nak dengar hambanya berdoa dan merayu penuh pengharapan padanya... *Telan ayaq liuq jap* Terasa aku.. Mungkin ye, betul aku ter-lagha sekjeap dua tiga menjak ni.. hehehehehee..

Walaupun aku bukan lah wanita lindungan kaabah adanya, tapi aku pastikan aku cukup tunaikan kewajipan aku 5 kali sujud pada Dia. Masih cuba sampai sekarang. yelah..sekarang dah kena jadi role model.. (nak jadi model dah tak boleh..kikikikiii)..

Ahmad Alif tu Allah bagi kat aku dengan tanggungjawab yang sangat berat... baru aku tau.. dulu kerjanya nak melawan mak je..(*aku memang nakal pon dulu.sebab tu aku bijak.. sel-sel otak bersambung lah katakan** :)

Nak didik dia…

KHAS BUAT EN. SUAMI

Image
Tetiba hari ni rasa nak menggedik manja dengan En. Suami.. hihihihi...

Alhamdulillah.. sampai sejauh 9 tahun mengharungi hidup bersama dan semoga terus sampai hujung nyawa...InsyaAllah...

Sharudin bin Rosli.. saya sayang awak... *kelip2 mata*...

Lagu buat En. Suami.. hehehehe..


Apa kata awak balas satu lagu kasik saya? Hehehehee...

Love ;

Isteri awak yang comel..