Posts

Showing posts from December, 2013

SUKAHATIAKULAHNAKMEROYAN!

Baik lah..saya pasrah jadi isteri orang penting… (bunyi cam laki aku tu kerja best je kan?!! ) Ni kan nak habis 2013..aku of coz lah lah nak melunaskan azam 2013 aku … Sekali En. Suami kena kerja plak.. macam mana ni…aku dah bengang satu hari ni sebab En. Suami baru update aku pagi tadi.. Mood pon x berapa ok jadinya… Korang nak tau En Suami kerja apa…Alah dia kerja biasa-biasa ajer…  Tapi yang buat aku marah tu bila dia kena kerja hari SABTU & AHAD.. Weekend! Adoi..bengang aku.. Ye lah..kami kan weekend kapel.. Weekend jelah yang aku ada nak mengada2 dengan En. Suami. Sejak kami dok jauh ni.. aku rasa dah banyak kali yang kitorg x jumap lebih dari sebulan. Kadang2 aku tetiba rasa cam En. Suami ni stranger dalam rumah bila dia balik.  Dah tu rasa pelik.. Terus x jadi nak ngada2.. (hehehe..) Rugi kan? Kan? Kan? Menyirap betul aku! Lagi buat aku menyirap bila ada plan yang kena KENSEL .. aku ulang KENSEL sbb En Suami kena kerja.. Kalau TANGGUH aku boleh consider.. ni KENSEL.. adoii…