Wednesday Blues... *boleh?!*

Hai peeps... hari ni rasa gundah gulana.. Sebab apa pon tak tau.. Tetiba je rasa resah..Mak cakap zikir banyak2... Tengah berzikir juga masa type ni.. *rasa cam budak baik.. :)

Susah kan kalau nak puaskan hati orang...yelah.. kita ni bukan perfect pon. Kadang-kadang kita cuba juga tapi bila x sampai piawaian tu boleh buat kita stress.. Sebenarnya bukan perlu pun, tapi entahlah kenapa terjebak juga dalam hal0hal menjaga perasaan dan puaskan hati orang.

Hari ni tetiba tersedar yang tak perlu sgt nak ikutkan kepala orang lain. Ikut je kepala kita janji tak langgar hukum Allah. tak buat benda-benda syirik dan terpesong.. betul kata Nani..yang penting Allah tau apa yang kita buat.

Owh..anyway aku tak sabar nak tgu 26hb ni.. nak tengok si kecil itu pakai baju melayu.... rindunya kat dia..dan juga En. Suami .. Masa ni rasa bagusnya kalau En.Suami ada di sisi ku...haih....

Comments

Popular posts from this blog

2017

TANCUM

MENCIK MERECIK!