Hah? Dah 8 Tahun?!!! OMG!!

Entry khas di petang hari.. specially buat En. Suami...

Yaya tau, yaya selalu buat abang geram;(*yolah den kan comel!!)
Yaya tau, yaya selalu susahkan hati abang; (*nak buek camno...isterimu ini memang penuh adventure.. hihihii)
Yaya tau, yaya hampir selalu argue dengan abang; (*aku selalu menang ok!*)
Yaya tau, yaya selalu malas bila abang suruh masak.. (*yelah...bila tak abis nanti aku jugak yg kena habiskan.. sudahnya akulah tembun....!!)

tapi sayangku,

Yaya suka bila abang geram sebab abang nampak sangat comel!
Yaya x de niat susahkan hati abang, cuma nak explore banyak benda dalam hidup ni..at least suprise yaya tu belom buat abang sakit jantung lagi kan...
Yaya memang suka argue dengan abang sebab abang pandai, ayat dan kata abang selalu mencetuskan pemikiran yaya.. yelah yaya malas membaca..hheheheeeee....dan yaya tau abang memang selalu bagi yaya menang!! :)
Walaupun yaya malas nak masak bila abang suruh, tapi yaya x pernah miss belanja abang makan sedap2 kan? heheheheeee....

So, sesungguhnya Yaya bersyukur sebab Yaya ada abang untuk rasa geram pada Yaya, susah hati sebab Yaya, selalu argue dengan Yaya dan selalu sabar bila isterimu ini diserang virus M... hihihihi...

Thank you for being there all the time for me.. thank you for being my shoulder and "sapu tangan"; thank you for being my ATM bergerak.. thank you for being the father for AHMAD ALIF and thank you for being my HUSBAND and punching bag.. kekekekekeeeee... (tipu jer,,dia mana boleh jadi punching bag!)

Happy 8th Anniversary SHARUDIN ROSLI!


Comments

Popular posts from this blog

2017

TANCUM

MENCIK MERECIK!