I'm Back!

Fine, dah lama gila aku tak update blog aku.. Memang dah jadi laman sesawang dah... Bukan malas, tapi sumpah aku memang tak sempat..Dengan kerja kat ofis yang melambak, dan juga target yang perlu dicapai....

Camne lah aku nak sambung belajar cam ni ek.. Camne aku nak bahagi kan masa ni? Udah le aku ni kadang2 terbabas jugak walaupun dah letak timetable... Haih... dah umur banyak pon x boleh nak disiplin kan diri.. *apakah kau ni Emelia...*


Perancangn tu macam banyak sangat.. takot lah kalau tak tercapai.. So aku skang ni hanya letak target setakat yang aku boleh capai.. InsyaAllah....

Chaiyok Emelia... !!! Bantu En. Suami laksanakan Project R35 dia..!!!

Comments

Popular posts from this blog

2017

TANCUM

MENCIK MERECIK!