Setelah nak dekat setahun lebih membuat plan REUNION FCB, akhirnya terlaksana jugak reunion tu pada 11.06.2011 - 12.06.2011 lepas.. Itu pun setelah bergolok bergadai En. Iki menjayakannya.. Tak lupa juga 3 orang assistantnya... (hehehe salah sore tu ambo la..heheh)...

Venue nya kat SHAH's BEACH RESORT, TG KELING MELAKA. Tempat tu boleh tahan, bilik pon ok, cuma aku tak berapa nak berkenan dengan makanan lah. Kitorang ada request bbq. Ingatkan ada bakar-bakar lah kat tepi pool, rupanya diorang dah siap bakar. Tak syok! Pastu tak berapa nak masuk dalam perut aku.. Tapi orang lain aku tengok belasah jer.. Maklumlah, makan kambing bakar.. Memang tak lah aku makan.. Tapi tak kesah lah sebab yang pasti dan yang paling best aku dapat borak panjang dengan member yang lama dah tak jumpa.

Ok lah jom kita tengok gambar kami bersuka ria di sana..

Ini lah dia Tok Ketua reunion ni.. bersama family dan adik ipar dia yang jadi jelingan Ustaz Shai.. hehehehe

Apa jelah yang diorang borak sbb lama dah tak jumpa kan...

Anip : Kawtim.... hehehe
Paijo : Makan guna fork nad spoon ni , fork pegang tgn kanan eh...

Junior yang ditaja... hehehe..Nasib bek dia ada...byk gambar dia snap..specailly gambar abg bujang separuh bogel.. hehehehe
Me, Penchu & Mala...
Geng aku yang kurang sorang ahli...
Sesi berkongsi cerita-cerita sensasi.. kui..kui..kui
Jeling...
Sian Amat... semua orang gelar dia Beauty and the Beast...tak pe Amat..hitam-hitam si tampok manggis kan...
Masing-masing mengendong..

Lulus dah Ustaz Shai pegang budak.. dah boleh dah nih..siapa yang dia tunggu pon aku tak tau!
Macam perbincangan ketua kawasan.. sapa King? sapa Ayahanda nih?
Pejal control macho sebab Mala kantoikan dia tentang aweks dolu-dolu.. hehehehe
Bowling time..
Ustaz Shai tak puas hati sebab nak kalah dah ...
Bambam pon pandai main bowling jugak!
Gaya je lebih ni...
Taiko Paijo....
Gaya seorang pro..kononya.. heheheh
 
Orang paling terel malam tu.. Tok Ketua ni main asik masuk longkang jer...
 
Mala & Me
 
Mengajar kononnya...
 
Merangkak sesuka hati.. sebelum merangkak terus masuk dlm lane.. 
 
Takde sapa yang perasan pon dia merangkak nak ke lane sebab sibuk tgok markah masing-masing...mana mak bapak dia nih!
 
Eceh...
 
Gaya Amat nak strike.. hehehe'
 
Sayang saya lepas penat main bowling..
 
Masing-masing asah skill lama...
 
Ketua Biro Sukan merangkap Kapten bola tampar.. ye ker? tak ingat lah..
 
Isteri-isteri yang bagi sokongan pada suami masing-masing...
 
Poyo je lebih...
 
Go abah! Go abah!.. eh terlebih sokong...
 
Pekji sampai tergolek....
 
Participant of the 1st Reunion.. yeay!!
 
Us
 
Adik junior yang telah di taja oleh abg angkatnya.. heheh merangkap fotographer x bertauliah hari itu...
 
Kawan baru.. Mrs. Penchu..
 
Owh..saya yg menten chumel.. heheheh

Tulah serba sedikit lemeriahan kitorang kat reunion tuh... Memang rugilah sapa-sapa yang tak datang.. Walaupun biasa-biasa ajer tapi sangat seronok... Paling best, aku sempat jual PB aku.. yeay! Permulaan tiket ke HOLLAND!!!
Harap-harap, 2nd Reunion di limastiga akan jadi!!.. Tak sabar nak berkumpul lagi...

Comments

  1. bestnye weh. bape lame planning baru betul jadi nih?

    ReplyDelete
  2. lama jugak lah hajar...tp jadik jugak. Alhamdulillah....

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

2017

TANCUM

MENCIK MERECIK!