Posts

Showing posts from February, 2011

3 series..

Alhamdulillah.. aku bersyukur kerana aku masih diberi kesempatan menghela nafas di bumi Allah ini sampai hari ni. Kiranya aku berjaya menjejakkan kaki aku ke dekad yang seterusnya... Alhamdulillah ... Aku bersyukur...
22.02.2011 - Genap umur aku 31 tahun.. Sekejap je rasanya masa tu berlalu. Aku rasa macam baru je hari tu aku masuk sekolah... Hehehehee...

Dalam usia ini, aku tengok sekeliling aku. Apa yang aku dah buat dengan hidup aku? Apa yang aku dah dapat? Apa yang akan aku buat untuk seterusnya? Semua tu berpusing-pusing dalam kepala otak aku. Well, apa yang aku dah buat dan dah dapat tu tak yah lah nak di share kan... Tapi hari tu aku betul-betul bukak minda dan jiwa berfikir tentang hidup aku..

Jadi nak menyesal dengan apa yang kita dah buat pon tak guna kan. Aku kutip balik semua benda yang elok untuk aku gunakan sebagai petunjuk jalan aku seterusnya. Dan yang tak elok tu aku jadikan  ingatan supaya aku tak buat kesilapan yang sama.

Dan sekarang masanya susun strategi untuk te…

Sharing is Caring

Image
BIOzone Car Sterilizer
TAHUKAH ANDA??? pewangi di dalam kereta boleh menyebabkn radang paru2 kepada kita..?? oleh kerana..setiap hari kite akan menggunakn kereta.. lalu kita akan meyedut bahan kimia secara tidak langsung.. atasi masalah dan risiko penyakit ini!!  Dengan mendapatkn 1 BIOZONE CAR STERILIZER utk setiap kereta...anda dpt menjamin keluarga yg sihat!! 
Tahan selama 2 tahun! ade jaminan selama 6 bulan!! sgt berbaloi.. dan menjimatkn!  anda jgk dapat memandu dgn segar dan dpt mengurangkn risiko kemalangn jalan raya oleh kerana oksigen di dalam kereta anda mencukupi yg dpt menghilangkan rasa mengantuk... !! :)
Bukan itu sahaja..ia jgk dpt mengurang penggunaan minyak..di sebabkn kereta kita menjadi ringan akibat bakteria dpt di purify kn...  

RINGAN • MUDAH • SEGAR
BIOzone Car Sterilizer menggunakan teknologi khusus termasuk 'cold plasma' yang menggabungkan penghasilan ozon dan ion plasma. Ia akan menukar oksigen (O2) kepada ozon (O3) yang kembali menjadi oksig…