JACOB- CHENTA MATIKU!

Sekarang ni perasaan adalah bercampur baur..Semua serba tak kena.. Aku dengan En. Suami bergilir2 merasa kurang kesihatan. Sejak CINA CELAKA tu merempuh tenggiling kesayangan En. Suami, lagilah En. Suami sering sakit2.. termasuklah sakit hati.. Aku pon sama, sakit hati, dengan CINA CELAKA tu.. Buat laporan palsu.. (ok..aku akan cerita in the next post..)

Hari ni pulak kat ofis BB dah hangin dari pagi.. sampai saat aku post entry ni, dia dah marah 2 LA. Dah lah semalam main jeling-jeling dengan aku.. Semalam pon dia dah hangin.. Tapi pagi ni lepas marah LA yang pertama, dia mengadu kat aku, cakap elok2 lagi.. skang ni tengah marah sorang lagi.. Tak tau lah camne plak dia cakap dengan aku plak lepas ni. BB ni kalau marah boleh thn jugak lah .. orang lain pon boleh kena tempias nya... Jadinya perasaan aku saat ni lagilah bercampur-aduk..

Oh ya , 2 hari ni aku sempat habiskan tengok Twilight dr yg 1st movie sampai yg Eclipse tu.. Oh... Jatuh chenta kat JACOB!!! *wink*.. Chenta mati nih.. Perasaan menonton adalah BODOH BELLA....!! Sampai hati mainkan perasaan dua lelaki.. Daalm samar cahaya TV ketika itu, terperasan lah plak En. Suami ku itu kelihatan seperti Edward.. heheheheheheee.. Perasaan ketika itu.. "HENSEM JUGAK LAKI AKU.. " hahahaaa.. Tapi kalau dia nampak macam JACOB, sumpah , tak kan aku tengok orang lain... Perasaan aku : berdegup memikirkan JACOB.. HAhahahahaha .. (Boleh ke cenggitu.. ? hehehehe)

Note : Apakah tetiba masuk pasal serigala and vampire kan? So, sampai skang x tau jugak perasaan aku.. Yang pasti aku keliru dan resah gelisah... Apsal ek?

Comments

  1. hahah, memang takleh blah. dah marah-marah tetiba boleh timbul kisah jacob dan twilight.

    tapi hakikatnya aku tetap TAK SUKA Bella tu ok? Haha

    ReplyDelete
  2. Hajar, sbb tgh hangin lah aku tengok JACOB.. (ahhh melt!!) tu yg kurg kemarahan.. heheheh.. Aku pon x suka Bella... x de pendirian...player!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

2017

TANCUM

MENCIK MERECIK!