Kenapa Saya Harus Dapat Percutian.. .

Perkara-perkara yang menggembirakan aku minggu ini :-

1. Mak datang dengan Adek.. (Yeay!)
2. Mak MERTUA juga ada di sini... di bawa En. Suami... :) (Gembira yang ikhlas ..ok!)
3. Adik beradik almost semua ada di rumah..
4. Ada Haris yang nakal!
5. Bapak akan menyusul!
6. Lepas dah satu azab.... ALHAMDULILLAH!!

Perkara-perkara yang x berapa best:-

1. Bob & Bai x de je bila kitorang berkumpul!
2. Hatiku telah dilukai.... :(
3. Tak jadi honeymoon bersama En. Suami.... (dabel sedih!!!)
4. Nak ikut mak ke Singapore..tp x boleh....!!!
5. Rindu Nia & Along
6. Raket badminton aku x berganti tali lagi..!! ( Sibuk ajak aku main badminton ..tapi hampeh!)
7. Lately ni appetite x de...
8. Kerja banyak, dan aku selalu pengsan bila balik rumah..!!! Then kesian En. Suami kena beli makanan untuk yang lain2 kat rumah... (siyes banyak keje sampai x sedar dh sampai waktu nak balik..)
9. Adik malas tolong aku buat kerja rumah!!!


Arghhh.. Cane ni? Yang x best lagi banyak nih....! Patotlah aku TENSION!!!!! I am seriously need a VACATION...Bukti dah cukup jelas kan?!!! Zetty and Aidah, andalah harapan saya !! Tolong sampaikan hasrat saya untuk bercuti kepada MR. TAT...hehehehe.. mekacih!!!!

Comments

  1. ops2.......mr.tat tidak memandang kami lately...sungguh sumbung...*mahu saje di sumbat dgn kuit tat...hehehehehe~
    kami sudah merancang percutian minggu ini.......gambang,, we're coming!

    tp pastikan cik indot menonton HANTU MAK LIMAH BALIK RUMAH...sudak pasti lemak dapat dipecahkan dan sekali gus berat akan berkurangan......*berlatih gelak sekuat2nya ok.....ajak MR TAT

    ReplyDelete
  2. oke...PUAN!! saya sendiri tetanya2 mana perginya MR TAT anda...dah lama sungguh rasanya saya tak lihat dia di opis...CUTIkah?....takpe jika terpandang nanti saya sampaikan....


    HARAP MAKLUM:: nak beritahu kat sini...kami baru je pulang dr TELUK CEMPEDAK dan BUKIT GAMBANG RESORT CITY....percutian kami sangat INDAH....al maklumlah percutian BUDJET....P anda juga harus cuba rasanya....

    ReplyDelete
  3. zetty : hehehehehe...mak saya pon dh ajak jugak menonton cerita itu..blom sempat je lagi nk menonton...

    aidah : CUTI? bahaya nih.. dia keluar bersama saya hr nih..Jeng..Jeng..JEng...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

2017

TANCUM

MENCIK MERECIK!