Posts

Showing posts from October, 2010

Pending POst....

Akhirnya dapat jugak peluang lagi nk buat sesi luahan perasan syok sendiri dalam blog ni.. Dari naik cuti raya hari tu , x menyempat nak buat. Semalam pon baru dapat upload gambar-gambar yang sepatutnya dah lama di upload.. Setengahnya tu dah basi sebab orang lain yang sekali amik gambar waktu kejadian2 berlaku dah uploada lama dah..... Nak buat camne kan, dah x sempat..

Luahan pertama :- ialah tentang rumah aku ni...

1. Cerita pasal langsir memang x abis lagi. Akhirnya beraya dengan langsir tu jugak. Masa open house aku hari tu mak dah siap tanya aku bila nak pulang langsir dia tu ? (Langsir yang ada skang ni lah...) Baik punya soklan mak aku kan...? Nasib baik lah aku pon pandai jawab soklan dia tuh... dan akhirnya dia setuju untuk lanjutkan tempoph pinjaman..(semestinya tanpa interest.. heheheheheh)

2.siling rumah yang berlobang tuh, ntah bila nk bertutup... Sepatutnya masa raya dah siap pasang yang baru... Tapi kerana salah faham tuan rumah dengan orang yg pasang tu, teruslah berl…