Posts

Showing posts from November, 2009

Sambungan....

Image
Yeah....Im Back!!! Lama gila x post pape pon kat sini...Sebab kerja melambak dan lebih kepada FB aku x sempat nk godek2 blog ni. lagipon Yang betulkan pc kat rumah, x setel lagi... harap2 dapat lah aku berbloging lebih serius lepas nih...

Seperti biasa masih cari jalan perdamaian...heheheheee..tapi tu x penting..

Beberapa hari ni, aku ikut tour Alpha Lipid...syok giler.. baru aku tau camne nk explore lebih peluang yang dah ada kat depan mata ni..Memang rugi sangat kalau aku x kebas...Itu satu...Keduanya, aku belajar cara yang betul untuk teruskannya. Memang best dapat leader yang ikhlas nk tolong dan x putus asa buat penerangan. yelah kekadang aku pon blur gak....

Hari lepas adik kena amukan tu, bayak sgt benda pending,.susu, blog, kerja, sponsoring...semua lah...nk gerak pon x bleh..sudahnya mlm adik balik rumah, kita gi jimba makan durian..kesian tengok diua..pulak nye Yang pon memang asik bau durian satu hari tuh....heheheee...mlm tu lebih kurang dalam kul 11pm cam tu kuar gak cari…

Masih berusaha..

Aku tengah berusaha...


..


..


..


..


mengumpul kasih sayang yang berkurang...


...

...

nak rapatkan ukhwah yang makin terlerai...



insya-Allah..


dan berusaha nk cari BATU API...


HEHEHEEE......