Posts

Showing posts from October, 2009

OFIS DAN RAYA - PART II

Image
*Entry ni sepatutnya dh lama publish..tapi kerana kesilapan teknikal baru boleh dipublish......

SITUASI II - Hari terakhir di tempat kerja...

Sambungan dari entry yang lepas maka aku sambung semula kisah aku....heheheheheeee


kasi kemas rambut gua yg x berapa nak ada nih dulu....

1. Beliau ini adalah Fikri, despatch boy ofis aku yg sejak akhir2 ni semakin pendiam dan menyendiri... Sebab perubahan tingkah laku beliau ni x ah plak diketahui... tetapi menurut sumber yg boleh dipercayai, perubahan sikap beliau adalah kerana hormon C...huhuhu...pk lah sendiri yer... Fikri ni sebenarnya boleh thn jugak lah...muka boleh carik makan...cuma yang buat aku x tahan dengan dia adalah dia sangat POYO!!!



hk : rasa2 sdbd aku dh pack belum?!!
rz : mls tul nk wat keje, aku menyengih jelah kat sini..aku mmg suka menempel kat tpt k. zah ni

2. Melihat pada gambar di atas, mungkin dapat meneka perasaan 2 makcik ni....yg tudung merah tu merayap rumah orang x abes2....yg sorang lagi tu asik mintak balik awal....Kal…

ANOL 50 SEN

Image
Citer aku ni bukanlah sambungan cerita AISYAH 50 Sen yang pernah disiarkan di Astro sedikit masa dahulu...Bukan juga sequel atau apa2 saja... Malahan x de langsung kene mengena dengan cerita itu... Cerita ni watak utamanya hanyalah insan biasa tapi saya kagum kerana dia benar2 menjiwai wataknya.... :)

Cerita ni bermula bila aku bagitau Anol nak basuh keta. Tapi x sure kat ne nak gi basuh sebab masa tu dah pukul 10.45pm. Ingat nak kuar awal sikit, tapi dah Adi datang ke rumah untuk makan nasi, kitorang tunggu lah dia sampai dulu. lepas Adi dah kenyang dan mengepow minyak wangi aku yang murah itu...(huhuhuhu) kitorang pon kuar lah.. Anol suggest satu tempat ni, x lah jauh..tapi yang buat aku pikir 2 kali kenapa dia pilih tempat tu adalah bila dia sebut tempat tu jer dia senyum... Patutlah, sebab sblah car wash yang kitorang nk g tu ada Restoran Crystal Seafood.... Tempat feveret dia.... Bukan sebab makanannya yang sedap tapi sebab sorang mamat kat situ...adoiyai.....

So, bila kitorang s…

.....LESS (4)

As usual...back from holiday, kerja..kerja..kerja...dan kerja....

Aku x sempat nak cek email, nak update blog...yang aku sempat cuma FB...hahahaaaaa tu pun sebab ada kes..

Yang dah ke Bagan Pinang on 27.09.2009... Pics yang aku nak upload semua dalam laptop Yang...so terbengkalai lagi....

......

..

...

... So, x de lah story....