SISTERS...

Saja nk share....Lets see the Ist pic...

 
1st - apa yg sama ek?
1st pic - Well, yes... we are siblings.. Hahahaaaa ...Cian adik kan.. Zairul kata dia bukan salah seorang dari kami... Aku rasa kalau tengok betul2 ada yang sama... For sure, dari dulu lagi org cakap mulut kami adalah sama.. Maybe adik punya bibir lebih seksi... heheheeeee
 
2nd - anol confirm ada tpt special untuk sangkut baju..huhuhuu
2nd pic - So, diorang ni sama ker? ANOL memang orang akan cakap adik aku ah..confirm..Tapi dari pemerhatian aku bibir dia x sama kot dengan aku n ADIK.. (heheh..malas nk mengkontreversikan bibir aku kat sini...) tapi ada jugak kot sama ngan aku..ntah lah..yang paling pasti hidung dia x sama ngan kitorang...
Haaaa....dah tau apa yg sama budak 2 orang nih... bila "merengut" memang dorang ni akan buat cebek mulut yang sama..hahahaaaa...

 
3rd - isk..bila lah nak bujur muka aku cam depa nih..hehehee
3rd pic -  Ha, tetiba je aku yang x sama plak dengan diorang...Heheheee..tang pipi jelah..aku memang champion.. "AKU KAN KAKAK" .huhuhuhu ~ngee..* (tapi aku x buli diorang malahan aku yang selalu dibuli....) -----> tandanya aku memang kakak yang baik..kan?!!!! 
Bila dah bertiga amik gambar baru lah nampak Anol ada lah bentuk hidung kitorang.. and Adik plak, tetiba nmpak hidung dia besar.. Har..ha.ha.ha.... (Pic ni nampak gak lah Adik chumel sikit....) Rambut baru dia tu cam x kena gaya kan.. Kak Kiah pon setuju dengan aku. tau!!
Saja je corat-coret... jap...uols...rerasanya kalau pipi aku kempot sikit aku iras muka sapa ek?!!heheheee

Comments

  1. heheheheh seronok spent time ngan adik beradik kan heheh

    ReplyDelete
  2. which one of adik kau yang kata kawan adik aku tuh?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

2017

TANCUM

MENCIK MERECIK!