PEMBUNUHAN BERAMAI-RAMAI

GEMPAR!!!!! - I've witnessed kepada satu pembunuhan beramai-ramai... Sumpah x tipu!!!
Pagi tadi nak pegi keje aku tengok mayat bergelimpangan.. Husband aku plak tepuk tangan excited gila... Heheheheeee husband i lah pembunuhnya..


Serius..banyak gila coakcroach dalam keta yang kami pinjam.. Since we use the car, every morning we have to halau the lipasss.. and yesterday dek kerana terlampau x tahan Yang telah sembur seluruh kereta (bhgn dalam) dengan racun serangga yang telah di sponsor oleh Cik Anol... (semalam.. dengan muka penuh kebencian mereka telah berseronok menyembur racun serangga itu ke dalam bahagian kereta...)


This morning, after we collected the "dead bodies" and burried them in the plastic bag with other sampah yg ada dalam kereta..still ada yg masih hidup tp with serius injury...heheheheeee...mcm mabuk je..pastu ada yg sebelah badan cm dah kena stroke... Tu pun ada hati nk jalan dan merayap kat tengkuk Yang.. (nak balas dendam kot..) X pasal-pasal aku pon terkejut sebab tetiba jatuh atas dada aku dari atas kepala...
Yang dah nekad dah nak mengoperasi atas kereta weekend nih...


The problem is : Berdosa ker hah? Cam seksa binatang tak?Memang lah nak bagi mati lipas tu kena sembur, tapi melihat kepada muka kejam yang Yang dan Anol buat, ditambah lagi dengan dendam kesumat sebab these insects sebabkan ketidakselesaan memandu, aku rasa kesian lah plak... Yang pagi tadi siap tangkap yang jalan (yang dah nyawa2 ikan tu) then picit dia dalam gumpalan tisu...Grossss!!!


Well, the conclusion ialah... Yang and Anol specially kena bersihkan kereta secepat mungkin sebelum komuniti mereka lebih besar... Heheheheeeeee...


Dan Yang adalah orang yang sangat anti dengan binatang kecil yang terbang.. Dia boleh temper tetiba sebab nyamuk n lipass... Ntah pape...heheheheeeeee...


p/s : i'll upload the scene later..hahahaaaaa

Comments

  1. takpe la bunuh haiwan perosak

    tp jgn seksa lama2 terus bunuh je hehehe

    ReplyDelete
  2. komen dari seorg pencinta alam: bunuh je sume lipas2 tu!!

    xdpt aku bygkn muka abg n adik ms tu... (-_-")

    ReplyDelete
  3. adik : u should tengok muka depa in real...hahahaaa

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

2017

TANCUM

MENCIK MERECIK!