........LESS 2.

Right now im awaiting for the azan to berkumandang... Nak berbuka...hari ni x masak, beli jer..Anol hari ni buka kat luar ngan client... Jadi tinggal lah kami berdua jer...

Lately, im being so lazy....so..so so lazy... Nak pegang kuali pon kalau boleh x nak. I do the cook if my Yang buat muka muak tengok makanan yang ntah pape aku n anol beli untuk berbuka, or when he suddenly said ..."Yang, hari ni abang nak makan...." senang betul jadi laki kan.. Sometimes permintaan tu boleh mendatangkan kemarahan sebab mintak pada waktu2 yang x sepatutnya... Selalunya aku rasa kesian lah.. Aku pon jadi isteri malas...hehehehehee

And lately, aku cuma nk makan pizza jer.. Tu pon x dapat... Mintak pizza dapatnya Mc D sebab Yang nak makan.. x selera langsung buka makan Mc' D...

Sebab tu lah jugak adik2 ku kakak mu ini sanggup lagi belanja korang makan kat luar eg Iftar ka BGR tu..heehhhheeee..nak spent time nagn korang berbuka sama tapi mls nak masak..boleh...huhuhuhuhuuuuu

Wah dah azan lah... Ops... Yang datang bagi kurma.... Tengkiu Yang ngok ngek...

.
.
.
Malam kang sambung balik......

Comments

Popular posts from this blog

2017

TANCUM

MENCIK MERECIK!