Office Lunch

Semalam Bos telah bermurah hati membelanja semua staff lunch kat Restoran Berputar Sri Angkasa... Semalam semua org dah x de mood nk buat kerja dari pagi.. pagi2 lg diorg dh start amik gmbar dalam ofis.. padahal nk gi makan tu pukul 12noon... macam-macam.. yang paling kecoh depa ni lah;


K. Zah a.k.a K.e.y.p.o ... yg baju hijau tu je...yg sebelah tu ok... siap dengan baju yg vogie dia posing habis satu ofis.....



Yang 2 org ni plak, kembar x berapa nk siam... mesti selit kan muka depa at every pic ... pakai tudung pon nk sama...warna je lain.. heheheheee...



yang ni plak... hish.. k. ros (yg depan sekali) mmg makan x berenti ...tengok gambar pon tau.. mcm nk terodok garpu dlam mulut... dia kira org2 yg kecoh jugak lah...the very lah...
yang dua lagi kat belakang tu chambering (masih anak dara, tp sorg x available dah...) macam cover2 tapi kecoh jugak...

Dalam banyak-banyak pic yg aku amik aku paling suka pic ni..


heheheeee... kami memang chumel kan...

Ni lagi satu pic yang aku suka sebab kami nmpak chumel (of coz lah kan...) and nmpak lebih muda..hahahahaaaaaaaa...

Comments

Popular posts from this blog

2017

TANCUM

MENCIK MERECIK!